Entertainment

'Harry Styles speelt echt prins Eric in nieuwe Zeemeermin'

13 augustus 2019 22:15 Aangepast: 13 augustus 2019 22:29
Harry Styles Beeld © ANP

Voormalig OneDirection-zanger Harry Styles gaat inderdaad prins Eric spelen in de remake van De Kleine Zeemeermin. Volgens de website TheDisInsider.com heeft de zanger zijn contract getekend. Eerder werd al gemeld dat hij in gesprek was over de hoofdrol in de film.

De 25-jarige Harry Styles heeft nog niet heel veel ervaring met acteren. Hij maakte zijn acteerdebuut in Dunkirk, een oorlogsfilm van regisseur Christopher Nolan. De film werd in 2016 opgenomen in Nederland, op het IJsselmeer. Urk was destijds ondersteboven van de komst van de superster.

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Disney reageert op kritiek casting Kleine Zeemeermin

Eerder deze maand werd al bekend dat de 19-jarige Halle Bailey is gecast als Ariel. De keuze voor een donkere actrice heeft wat tongen losgemaakt. Een deel van de fans vindt die keuze helemaal niks omdat ze vinden dat de makers van de liveaction zo dicht mogelijk bij het origineel moeten blijven.

De Kleine Zeemeermin wordt een remake van de animatiehit uit 1989 over een jonge zeemeermin die ervan droomt om een mens te worden zodat zij de charmante prins Eric kan trouwen. De film moet in 2020 uitkomen.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Disney reageert op kritiek casting Kleine Zeemeermin

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`