Ga naar de inhoud
Entertainment

Monica Geuze kan het niet aan op reis: 'Ik mis Zara-Lizzy'

Beeld © Instagram @monicageuze

Tijdens een business trip naar Thailand wordt het Monica Geuze (24) teveel. De vlogster vertelt openhartig over het gemis van haar kleine frummel Zara-Lizzy al voordat ze het vliegtuig instapt, maar eenmaal op bestemming trekt ze het al helemaal niet meer.

"Ik heb altijd dubbele gevoelens als ik weg moet, omdat ik Zara-Lizzy zo ga missen"

Monica gaat naar Thailand voor een nieuwe lijn sieraden voor haar merk Meaux Meaux. Hoewel dit voor velen klinkt als een leuk tripje, is het voor de vlogger een klein beetje een domper. De blondine moet namelijk haar dochtertje Zara-Lizzy missen. En al voordat ze het vliegtuig instapt, kan ze het idee daarvan niet aan. "Ik heb altijd dubbele gevoelens als ik weg moet, omdat ik Zara-Lizzy zo ga missen", vertelt ze aan haar vriend Lars Veldwijk op weg naar Schiphol.

Monica
Lees ook:
Monica Geuze supertrots: 'Zara-Lizzy kan lopen'

Eenmaal in Thailand wordt Monica overweldigd door heimwee naar haar kleine spruit, mede doordat ze niet in slaap kan vallen. "Ik heb net ge-FaceTimed met Lars en Zara-Lizzy en ik mis ze zo erg", vertelt de 24-jarige. "Zara-Lizzy vooral. Ik kan het niet aan. Gewoon normaal in Nederland als ik niet meer haar ben, dan weet ik dat ik zo bij haar kan zijn. Nu zit ik gewoon zo ver bij haar vandaan. Bij elk kind dat ik zie, voel ik m'n hart gewoon breken. Echt totaal niet dramatisch", grapt Monica. 

Monica
Lees ook:
Monica Geuze over terugkomst vriend: 'Zara-Lizzy is zó blij'

De vlogger kan bijna niet wachten tijdens haar vlucht terug naar Nederland. "En lekker naar Lars en Zara-Lizzy, oh my god", aldus een euforische Monica. Bij thuiskomst wordt ze begroet door een hard lachende baby en haar vriend die samen op de bank aan het spelen zijn. Het moge duidelijk zijn dat de blondine het gelukkigst is in het bijzijn van haar kleine gezinnetje.