Entertainment

Kinderen breken de boel af op vakantie Chantal Janzen

11 augustus 2019 14:16 Aangepast: 11 augustus 2019 14:38
Beeld © ANP

Rustige ochtenden tijdens de vakantie van Chantal Janzen zijn er niet bij. Op Instagram deelt Chantal een video van twee kinderen die alle ochtenden verstoren. De twee deugnieten zijn haar eigen zoontje Bobby en Jack, het kindje van een vriendin.

"Deze gestreepte broeken breken iedere ochtend tussen zes en zeven de tent af"

Hoewel de twee uiterst schattig zijn, zijn ze blijkbaar ook zeer ondeugend. Op het filmpje is te zien hoe de twee koters de boel afbreken tijdens de vakantie. Jack en Bobby gooien allerlei tijdschriften van een tafel af.

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Chantal Janzen maakt megablunder op vakantie

Het is, helaas voor Chantal en de andere vakantiegangers, geen eenmalige actie. "Deze gestreepte broeken breken iedere ochtend tussen zes en zeven de tent af", legt Chantal uit. "En de bevolking hier doet er niks aan. Ons mantra: 'Dit is het ergste jaar, jongens'."

Veel andere bekende Nederlanders herkennen zich in de situatie van Chantal. Lieke van Lexmond noemt het ochtendritueel van de twee bengeltjes "herkenbaar." Ook Dennis van der Geest, Manon Meijers, Kelly Weekers en Angela Groothuizen reageren op het filmpje van Chantal.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Chantal Janzen uit liefde voor haar Bobby

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore