Entertainment

Davina Michelle vanavond in voorprogramma Pink: 'Ik ben bloednerveus'

11 augustus 2019 10:27 Aangepast: 11 augustus 2019 14:24

Voor Davina Michelle is de cirkel rond als ze vanavond in het voorprogramma van Pink staat. De 23-jarige zangeres heeft haar bekendheid grotendeels te danken aan de wereldster. "Ik wil heel graag weten of ze zich mijn filmpje nog herinnert en of ze weet wie ik ben."

"Het wordt voor mij echt een emotionele belevenis", zegt Michelle tegen BuzzE over haar show op het Malieveld in Den Haag. Twee jaar geleden bracht ze op haar YouTube-kanaal een cover uit van Pink’s hit What About Us en die video kwam ook terug bij de Amerikaanse zangeres.

'Extra bijzonder' 

"Daar is het allemaal mee begonnen", zegt ze nu. "Het heeft heel veel deuren voor mij geopend. Daarom is dit optreden voor mij extra bijzonder."

'Nu moet het perfect' 

Davina stond destijds aan het begin van haar carrière. "Niemand kende mij nog. Met dit optreden sluit ik als het ware die periode als beginnende zangeres af. Vanaf nu ben ik een professioneel artiest."

De Rotterdamse legt zichzelf daarmee gelijk een aantal voorwaarden op die volgens haar horen bij een professional. "Nu moet het allemaal perfect. Dat moest natuurlijk altijd al, maar ik heb het gevoel dat ik nu geen fouten meer mag maken", zegt de Duurt te lang-zangeres.

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Marco, Armin en Davina scoren hit in Vlaanderen

Bedanken

Of ze de mogelijkheid krijgt om Pink te spreken, weet ze niet. "Natuurlijk hoop ik het wel. Dan ren ik naar haar toe. Ik wil heel graag weten of ze zich mijn filmpje nog herinnert en of ze weet wie ik ben."

Ook hoopt Michelle de popster te kunnen bedanken. "Ik zou haar heel graag willen vertellen hoeveel invloed ze heeft gehad. En haar bedanken wat ze voor mijn carrière heeft betekend."

'Bloednerveus' 

Het concert van Pink maakt deel uit van haar Beautiful Trauma World Tour. Er worden ruim 50.000 fans verwacht. "Ik ben bloednerveus", bekent Michelle, die onlangs voor eenzelfde aantal mensen optrad tijdens Pinkpop. "Maar het is natuurlijk ook onwijs kicken."

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Malieveld omgebouwd voor concert Pink

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore