Entertainment

Love Island-Chey heeft het gehad: 'Iedereen vindt mij nep'

09 augustus 2019 22:21 Aangepast: 09 augustus 2019 22:31
Beeld © Instagram @cheyciani

Het zit niet mee voor Love Island's Chey, blijkt uit haar nieuwste Instagram-foto. De krullenbol deelt een uitgebreid verhaal over hoe ze dagelijks met negativiteit wordt beladen, maar ook dat het haar tegenwoordig helemaal niets meer doet.

"Stel je voor dat je iedere dag aanhoort dat er iets mis met je is"

Chey haalt op Instagram uit naar de haters. "‘Nep’ is één van de stempels die ik heb gekregen door mijn deelname aan een tv-programma", legt ze uit. "Natuurlijk mag iedereen zijn mening uiten, maar wat ik jammer vind is dat er veel mensen zijn die niet begrijpen dat tv niet altijd de realiteit weergeeft. Er worden circa 40 minuten uitgezonden van 24 uur waarin het niet altijd mogelijk is om alle gebeurtenissen in de juiste context te plaatsen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-verleider Sam gespot met Love Island-deelneemster

Maar niet getreurd, de krullenbol kan wel wat hebben. "Ik heb door de jaren heen een dikke huid gekregen dus de negativiteit raakt mijzelf niet echt meer maar dit geldt niet voor iedereen. Vrijwel iedereen is wel eens uitgescholden", verklaart Chey. "Stel je voor dat je iedere dag aanhoort dat er iets mis met je is. Sommigen zien daardoor het leven niet meer zitten." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Sebastiana haalt uit naar 'vriendinnen'

En dat is bij een bekende van Chey ook gebeurd, vertelt ze. "Op 13-jarige leeftijd ben ik iemand verloren die dichtbij mij stond. Deze persoon werd enorm gepest en heeft zichzelf van het leven beroofd. Dit is inmiddels al vele jaren geleden maar toch gebeurt zelfdoding als gevolg van (online) pesten helaas nog vaak genoeg. Stel dat iemand die jij hebt gepest zelfmoord pleegt.. Zou je het jezelf dan ooit kunnen vergeven? Ik hoop dat ik pesters hiermee aan het denken zet", sluit ze haar bericht af. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore