Entertainment

Ruud de Wild : 'Aandacht voor relatie met Olcay was heel heftig'

09 augustus 2019 20:57 Aangepast: 09 augustus 2019 21:26
Beeld © Instagram @olcay

Ruud de Wild was behoorlijk onder de indruk van de belangstelling voor zijn kortstondige relatie met Olcay Gulsen. "Ik ben al best een tijdje bekend, maar al die aandacht voor haar en mij vond ik heel heftig", blikt de dj terug in de Volkskrant.

"Voor allebei was het beter om rust te nemen, overzicht te krijgen"

Het koppel ging in juni na vier maanden alweer uit elkaar, mede door het plotselinge overlijden van Olcays ex-vriend James. Hierdoor had de presentatrice tijd nodig om dingen op een rijtje te zetten. "We werden opgejaagd door de pers, kregen amper tijd samen iets op te bouwen en toen overleed haar ex. Voor allebei was het beter om rust te nemen, overzicht te krijgen."

Hoewel de twee uit elkaar zijn, is de dj nog steeds erg positief over zijn ex. Over de huidige stand van hun relatie wil hij echter niets kwijt. "Ik denk dat wij iets voor elkaar zijn waar we de woorden nog niet voor hebben gevonden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ruud de Wild maakt hilarische grap over Olcay-situatie

Ruud vertelt daarnaast dat Olcay het gevoel van 'voor elkaar gaan' bij hem heeft aangewakkerd. "Ik voelde me veilig bij haar. Het lijkt me te gek om een relatie te hebben voor altijd, waarin je elkaar trouw bent en je onvoorwaardelijk geeft."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore