Entertainment

Roxeanne Hazes ging door diep dal na geboorte Fender

09 augustus 2019 11:24 Aangepast: 09 augustus 2019 11:26
Beeld © Instagram: @roxeannehazes

Dat Roxeanne Hazes (26) een trotse moeder is, laat ze haar volgers maar wat graag weten. Toch gaat het bij haar ook zeker niet over rozen. Op haar Instagram staat de zangeres stil bij de Wereld Borstvoeding Week en doet ze haar verhaal.

"Ik vond het misschien wel de meest heftige periode"

“In mijn ideale wereld gaf ik de hele dag borstvoeding. Overal, waar dan ook. En als zwangere vrouw, vol onwetendheid zou me dit lukken”, begint Roxeanne haar verhaal op Instagram. “Het zag er bij ‘anderen’ zo makkelijk uit. Ik had me inmiddels al tweehonderd keer gek laten maken door de moedermaffia dat borstvoeding de beste voeding zou zijn voor je baby.” Het is dan ook niet heel gek dat ze na de bevalling het liefst zag dat de kleine Fender gelijk aan haar borst zou worden gelegd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes vraagt om liefde het hele jaar door

“De waarheid is: Ik vond het misschien wel de meest heftige periode. De druk die ik voelde om te presteren was ongekend. Fender wilde maar niet happen en als hij eindelijk hapte, deed het ongelofelijk veel pijn”, beschrijft ze. Na het aanschaffen van een kolfapparaat leek het even goed te gaan. “Maar na een week werd mijn productie steeds minder. Het maakte me letterlijk geobsedeerd, want dit moest me lukken. Dus schakelden we een lactatiekundige in. Ik kreeg medicatie, om de productie op gang te houden en hoewel ik daar baat bij had, merkte ik dat mijn kindje wel happy was, maar ik allesbehalve.” De zangeres besloot daarom te stoppen met het geven van borstvoeding.

“Nog steeds kan ik jaloers worden als ik andere moeders borstvoeding zie geven”, vervolgt Rox. “Ik vind het zo puur, zo kwetsbaar. En als we ooit een tweede kindje mogen krijgen, zou ik het zeker weer net zo doen als bij de komst van Fender.” Ze besluit haar verhaal met een hart onder de riem voor alle moeders. “Ik ken je druk en ik snap hoe graag je het allemaal ‘goed’ wil doen. Maar weet: Dat doe je!”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes onthult haar afvalgeheim

Haar verhaal kan rekenen op flink wat support en haar volgers delen massaal hun eigen ervaringen. "Zo herkenbaar dit. De druk die je voelt, het gevoel van falen", schrijft Soundos El Ahmadi. "Ik om de drie uur kolven, ook 's nachts, was niet te doen. Ben nog nooit zo labiel in mijn leven geweest." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fans onder de indruk van pikante outfit Roxeanne Hazes

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore