Entertainment

Anna Nooshin beschuldigd van cosmetische ingreep

08 augustus 2019 21:24 Aangepast: 08 augustus 2019 21:35
Beeld © Instagram @annanooshin

Op Instagram heeft influencer Anna Nooshin een nieuw kiekje van zichzelf geplaatst. Haar volgers zijn onder de indruk van haar schoonheid, maar één onderdeel van haar gezicht valt hen vooral op. De lippen van de influencer lijken een stuk voller dan voorheen.

"Mijn god, wat zonde"

Met een hele schare aan fans en duizenden foto's op Instagram weet Anna voortdurend indruk te maken op haar volgers. Met meer dan 880 duizend volgers is ze één van de grootste influencers van Nederland. En hoewel ze over het algemeen wordt met liefde, krijgt ze ook eens in de zoveel tijd kritiek over zich heen. Nu ook, de brunette wordt namelijk beschuldigd van een cosmetische ingreep. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anna Nooshin wenst liefje Nassim een fijne verjaardag

Het valt fans namelijk op dat Anna's lippen een stuk voller ogen dan normaal. "Wow, meteen heel ander gezicht. Vind zonder mooier en natuurlijker", "Ik herkende je eerst niet!!", "Fillers of make up? Vond de natuurlijke Anna mooier" en "Mijn god, wat zonde" zijn slechts een paar van de reacties onder het kiekje. Daarentegen zijn er ook nog volgers die het haar prachtig vinden staan. Zo ook haar verloofde Nassim: "Word de moeder van mijn kinderen!"

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore