Entertainment

Suits kondigt gigantische comeback aan in nieuwe aflevering

08 augustus 2019 17:51 Aangepast: 08 augustus 2019 18:32
Beeld © USA Network

Fans van het programma Suits kunnen hun geluk niet op. Er staat namelijk een enorme reünie op de planning. De show zal één van de oude favorieten eenmalig laten terugkeren. Let op: dit artikel bevat spoilers over eerdere seizoenen.

"Er bestaat altijd een kans dat Meghan me belt en vraagt of ze terug kan komen"

Suits-fans opgelet: dichterbij een terugkeer van Meghan Markle in de show gaan we niet komen. In een nieuwe teaser van de volgende aflevering komt namelijk haar tv-echtgenoot terug. Mike Ross maakt opnieuw zijn opwachting in de populaire serie en dat betekent dat het vertrouwde gekibbel tussen Mike en collega Harvey Specter als vanouds te zien zal zijn. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Binge-alert! Nieuwe afleveringen Suits op Netflix

Mike was voor het laatste te zien in de finale van seizoen zeven. Hierin trouwt hij met Rachel Zane, het personage van Meghan Markle. Na de bruiloft verhuizen de twee naar Seattle, waar ze hun eigen kantoor opzetten. De bromance tussen de acteurs bloeit weer volledig op in de teaser. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meghan Markle tóch in laatste seizoen Suits

Onlangs gaf Gabriel Macht, de acteur die Harvey speelt, nog aan hoe goed zijn chemie is met Patrick J. Adams (Mike). "We hebben al anderhalf jaar niet samengewerkt, maar het voelt alsof er geen minuut voorbij is gegaan zonder elkaar", legt de acteur uit aan Entertainment Weekly. "Bij de opnames was er een moment waarop ik dacht: 'Holy shit, dit is de energie die ik zeven seizoenen heb gevoeld.'" 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

ZIEN: Nieuwe teaser Suits met Mike

Een comeback van Meghan lijkt onwaarschijnlijk. Dit is het laatste seizoen van Suits en de makers zien het niet gebeuren dat de prinses zal terugkeren. "Er bestaat altijd een kans dat Meghan me belt en vraagt of ze terug kan komen", legt producent Aaron Korsh uit. "Als ze dat doet, ontvangen we haar uiteraard met open armen. Maar nee, ik zie het niet snel gebeuren." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`