Entertainment

Fans overtuigd: 'Beyoncé in verwachting van vierde kindje'

08 augustus 2019 17:22 Aangepast: 08 augustus 2019 18:34
Beeld © Getty Images

Het vierde kindje van Beyoncé (37) en Jay-Z (49) is onderweg, als je fans van de zangeres moet geloven. Op Instagram plaatste Queen Bey een aantal kiekjes van zichzelf, maar volgens haar volgers hint ze hiermee op haar zwangerschap.

"Zo'n patroon verbergt heel goed. Ze ziet er heel zwanger uit"

De 37-jarige zangeres is op vakantie met haar gezin in de Hamptons en neemt het ervan op Instagram. Zo plaatste ze kiekjes van zichzelf in een paars gewaad, maar wat Beyoncés volgers vooral opvalt is dat ze haar buik helemaal afdekt. Op een andere foto doet ze dat juist niet en lijkt het erop alsof de zangeres een klein buikje heeft. "Zo'n patroon verbergt heel goed. Ze ziet er heel zwanger uit", meent één fan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beyoncé's Vogue-portret nu te zien in museum

Volgens anderen is Beyoncé al een tijdje aan het hinten op haar derde zwangerschap. Zo zou de kleur paars al een hint zijn, omdat die kleur symbool staat voor royalty. En zoals iedereen weet is de zangeres één van de stemmen in The Lion King. Ook die rol zou een hint zijn, aangezien het in de film gaat over de zoon van een koning. Dit wordt weer gelinkt aan de paarse jurk van de zangeres.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Beyoncé ziet reünie Destiny's Child wel zitten'

Bovendien zou haar laatste albumcover voor The Lion King ook weggeven dat ze in verwachting is. Beyoncé plaatste de cover van een leeuw en leeuwin die in een 'beschermende cirkel' liggen. Volgens fans is ook dit een bewijsstuk dat de zangeres zwanger is van haar vierde kindje. Daarnaast is het lievelingsnummer van Beyoncé een vier. Samen met Jay-Z heeft ze al Blue Ivy, Rumi en Sir, dus een vierde kindje zou het gezinnetje compleet maken. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore