Entertainment

Donny Roelvink zet voet in GTST-soapdorp Meerdijk

06 augustus 2019 20:00
Beeld © ANP

Donny Roelvink (21) is binnenkort te zien in Meerdijk. Hij zal niet te zien zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar komt voorbij in de nieuwe Stories Hartsvriendinnen die fans op Instagram kunnen volgen.

De Stories zullen op maandag 12 augustus van start gaan en drie weken lang te zien zijn. In Hartsvriendinnen volgen we Nina en Puck. Puck Odolphy (Annefleur van den Berg) duikt opeens op in het leven van Nina Sanders (Marly van der Velden). Het liefst wil ze ook een leven zoals Nina. Ze doet er dan ook alles aan om indruk op haar te maken.

Donny Roelvink zal ook een klein rolletje spelen. Hij legt het zelf uit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is de waarheid achter het huwelijk van GTST-Ludo en Billy

De diehard fans van de soap kennen Puck al uit het GTST Magazine. Hierin was de geschiedenis van de vriendinnen uitgebreid te lezen. Puck zal na de verhaallijn op Instagram ook in GTST te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fans kunnen bij Videoland eerder genieten van GTST

RTL en producent EndemolShine Nederland waren de eerste die voor een dramaserie een verhaal hebben ontwikkeld speciaal voor Instagram Stories. De eerste GTST Stories waren een enorm succes, het aantal kijkers van GTST Stories steeg met maar liefst 51%. In totaal waren er 14 miljoen impressies van GTST Stories: Valentijns Vlucht. Het aantal Instagram-volgers van GTST steeg met maar liefst 25.000 fans in twee weken.   

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore