Entertainment

Viola Holt ziet vrouwenversie Beter Laat Dan Nooit wel zitten

05 augustus 2019 15:37 Aangepast: 06 augustus 2019 13:40
Beeld © RTL

Viola Holt mag dan wel zeventig kaarsjes hebben uitgeblazen, helemaal stoppen met televisie kan ze nog niet. Tegenover RTL Boulevard bekent ze dat ze best over een programma wil nadenken, als ze wordt gevraagd. En anders zit ze nog vol ideeën over de invulling ervan.

“Als ze me vragen, zou ik er wel heel lang over nadenken”

Viola ziet het helemaal voor zich: Beter Laat Dan Nooit. “Als ze me vragen, zou ik er wel heel lang over nadenken”, vertelt ze. Maar als zij het niet wordt, weet ze wel wie ze het programma graag ziet doen. “Zet Gerda Havertong, Astrid Engels en Tineke de Nooij bijvoorbeeld bij elkaar. Ik ken deze vrouwen en hun verhalen. Soms vertellen we elkaar iets en daarna valt er een stilte. Dan zeg ik: ‘Zet hier eens een camera op.’ Maar ze vragen me toch niet.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zien we Viola Holt in het nieuwe seizoen Expeditie Robinson?

Zelf hoeft ze niet per se bij het programma te zitten. “Ik hoef er zelf niet aan mee te doen, want BN’er zijn is tegenwoordig helemaal niet zo leuk. Het was alleen maar een idee wat ik opperde aan weekblad Privé. Het zou best leuk zijn.”

In Beter Laat Dan Nooit reisden Barrie Stevens, Peter Faber, Willibrord Frequin en Gerard Cox samen met Olcay Gulsen door diverse Aziatische landen. Het programma komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en was een groot succes. Onlangs werd bekend dat de mannen niet meer terugkeren voor een volgend seizoen en dat RTL zoekt naar vier nieuwe uitgesproken personality's.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Olcay viert kerst met de Beter Laat Dan Nooit-mannen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore