Entertainment

Jaimie Vaes choqueert fans met figuur na zwangerschap

05 augustus 2019 15:14
Beeld © Instagram @jaimievaes

Nog geen twee maanden geleden beviel Jaimie Vaes (29) van haar zoontje Lío. Het kleine mannetje schittert op het Instagram-account van de brunette, maar fans valt het vooral op hoe snel ze weer in shape is.

"Alsof je gewoon niet zwanger geweest"

Lil' Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes kregen op 9 juni hun eerste kindje samen. Lío is regelmatig te zien op de social media-accounts van de twee, afwisselend met vakantiekiekjes. Nu Jaimie vertoeft op het Spaanse eiland Formentera kan een aantal bikinifoto's natuurlijk niet ontbreken. Maar fans valt het vooral op dat de brunette wel erg snel haar oude figuurtje terugheeft. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil' Kleine-superfan zet tatoeage van Jaimie Vaes

"Alsof je gewoon niet zwanger geweest", reageert Bas Smit. Jaimie schittert in een groene bikini naast een vriendin op een boot. "Ik ben na achttien jaar nog steeds aan het ontzwangeren", reageert een volger grappend. "Wat heb jij ongelofelijke goede genen", "Prachtig en dan net een kindje gekregen" en "Wat een lijf" vinden anderen. Lil' Kleine is ook enorm onder de indruk van zijn vriendin. "Heerlijk ben je", aldus de rapper. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil' Kleine geniet van qualitytime met baby Lío

In haar Instagram Story deelt ze ook een filmpje van zichzelf in bikini. "Oh hi", schrijft ze erbij. De brunette loopt richting de spiegel, terwijl ze haar buikspieren lijkt aan te spannen. Ook hierbij is totaal niet te zien dat Jaimie net is bevallen van een kindje. Op de achtergrond is een speelhoekje van een baby te zien, dus het lijkt erop dat de kleine Lío ook meegeniet van het lekkere weer op Formentera. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore