Entertainment

David Schwimmer: 'Friends komt nooit meer terug'

03 augustus 2019 14:08 Aangepast: 03 augustus 2019 14:26
Beeld © Warner Bros.

Dat wordt even slikken voor Friends-fans: David Schwimmer (52) bevestigt dat een reünie er zeker weten niet in zit. De acteur die Ross Geller speelt ziet het nooit meer gebeuren.

"We vinden allemaal dat de serie perfect is geëindigd, volgens mij"

In 1994 begon één van de populairste series aller tijden en sinds het einde in 2004 kunnen de castleden van Friends in ieder interview rekenen op een vraag over een reünie van de show. David is het wel een beetje zat. "Nou, nee... Nee", reageert hij op de vraag of Friends weer terugkomt bij The Lateish Show. "We vinden allemaal dat de serie perfect is geëindigd, volgens mij." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Friends viert 25-jarig jubileum met pop-up experience

David is overigens niet de enige Friends-ster die een reboot niet ziet zitten. Matt LeBlanc (52) hoeft ook niet weer in de huid te kruipen van Joey. "Ik wil het niet meer doen, heel simpel", vertelde Matt in een interview. "Om zoveel later weer terug te keren is denk ik niet goed voor het verhaal. Ze zouden allemaal verhuisd zijn, dus niet leuk om naar te kijken." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pottery Barn komt met Friends-meubilair

Jennifer Aniston houdt een reünie altijd een beetje in het midden, maar haar collega Adam Sandler pleit voor een reünie. "Elke acteur in de cast is fantastisch, iedereen houdt van ze", vertelt hij. "Amerika en de rest van de wereld houdt van ze. Dus, kom op, geef ons een film!" Helaas, ook de producers en makers zien het niet zitten en de kans is dus miniem. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore