Entertainment

Rundfunk op zoek naar figuranten voor eerste film

02 augustus 2019 15:10
Beeld © KRO-NCRV

Na het geweldige nieuws dat Rundfunk met hun eerste film, Jachtwachter, bezig zijn, zoeken ze nu figuranten voor de film! Dat laten acteurs Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout weten via Instagram.

"We zouden het vet leuk vinden als je meedoet!"

"We zoeken figuranten!" melden de twee vrienden op hun gedeelde Instagram-account. "We zouden het vet leuk vinden als je meedoet! En al je vrienden en familieleden mogen ook mee!" De oproep is voor een opnamedag midden in augustus in Almere. "Omdat jij wilt bijdragen aan een stuk Nederlandse filmgeschiedenis, omdat je vet graag met je gezicht op het witte doek wil, omdat je in de zomer toch niks beters te doen hebt en omdat je ons van dichtbij wil zien en misschien aanraken." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Opnames eerste Rundfunk-film van start

De film wordt gedraaid op een braakliggend terrein dat is omgebouwd tot camping. In de film runt de keihard werkende Wachtopzichter (Yannick van de Velde) camping HIVO. De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. (Tom van Kalmthout) lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rundfunk komt met een film

Rundfunk werd populair in 2015 met de gelijknamige absurdistische serie op de NPO. Het speelde zich af op de middelbare school, waar het duo een en al kattenkwaad uithaalde. Ook hun theatervoorstelling Wachstumsschmerzen wist volle zalen te trekken.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore