Entertainment

Nieuwe 13 Reasons Why sneller op Netflix dan je denkt

01 augustus 2019 17:09 Aangepast: 01 augustus 2019 17:20
Beeld © Netflix

Goed nieuws voor alle fans van 13 Reasons Why: Het derde seizoen van de populaire serie staat namelijk om de hoek. Netflix heeft vandaag de datum bekendgemaakt en gooit er daarnaast nog een verrassing tegenaan.

De streamingsdienst heeft de eerste trailer van het derde seizoen online gezet en daarin komen de fans tot een schokkende conclusie. Naast dat we alle bekende karakter zien, horen we ook een onbekende stem. Die vertelt dat alle leerlingen een ding gemeen hebben, ze zijn door hun geheimen aan elkaar verbonden en daardoor zou iedereen een vreselijke misdaad op hun geweten kunnen hebben: Wie heeft Bryce Walker vermoord? 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yes! Het derde seizoen 13 Reasons Why komt eraan

De populaire football-speler werd in het tweede seizoen veroordeeld wegens verkrachting en kreeg hier drie maanden voor. Nu ziet het er naar uit dat iemand wraak heeft genomen. Of dit seizoen op een soortgelijke manier wordt verteld als de voorgaande seizoenen is niet bekend. Wel maakte Netflix bekend dat er ook nog een vierde seizoen in de maak is, maar dat dat wel de allerlaatste zal zijn. Het derde seizoen zal vanaf 23 augustus te zien zijn op Netflix. 

De eerste twee seizoenen van de serie gingen over de dood van Hannah Baker, gespeeld door Katherine Langford. Zij liet dertien redenen achter waarin duidelijk werd waarom zij zichzelf van het leven heeft beroofd. Het ziet ernaar uit dat haar verhaal nu helemaal vertelt lijkt en Netflix heeft ook nog niet bekend gemaakt of Hannah ook in dit seizoen te zien zal zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aantal zelfmoorden VS gestegen door 13 Reasons Why

De serie kreeg goede recensies, maar daarnaast ook kritiek vanwege een aantal gewelddadige- en verkrachtingsscènes. Netflix voegde vervolgens een waarschuwing toe, voorafgaande aan het afspelen van de show. De serie werd een grote hit, met name onder jongeren. De heftige zelfmoordscène uit de eerste reeks werd eerder deze maand aangepast.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore