Entertainment

PLL-actrice Shay Mitchell moet luiers dragen

01 augustus 2019 11:53 Aangepast: 01 augustus 2019 11:54
Beeld © YouTube: @Shay Mitchell

Hoewel Shay Mitchell (32) dolbij is dat ze in verwachting is, voelt ze ook nattigheid. In haar nieuwste YouTube-video legt de actrice uit dat ze meerdere ongelukjes heeft gehad en nu een drastisch besluit heeft genomen.

"Ik heb nooit geweten dat je zo veel kan plassen als je zwanger bent"

In de video legt ze een probleem voor dat voor veel aanstaande moeders herkenbaar is. “Eerlijk gezegd jongens, heb ik nooit geweten dat je veel kan plassen als je zwanger bent. In een halfuur ben ik ongeveer 22 keer naar het toilet geweest. Tot het punt dat ik besloot een luier te dragen.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

PLL-actrice Shay Mitchell verklapt geslacht baby

Shay laat aan haar publiek zien dat ze de luier om heeft. “Ik draag nu een fucking luier”, zegt ze terwijl ze haar broek uittrekt. De PLL-actrice vertelt al meerdere keren een ongelukje te hebben gehad. “Ik heb weleens in mijn broek geplast”, bekend ze dan ook. 

Ondanks deze ongemakken geniet Shay met volle tuigen van de zwangerschap. Shay is al eens eerder in verwachting geweest, maar deze is uitgelopen op een miskraam. Ze was destijds veertien weken zwanger. “Het ging niet zoals gepland en het was heel zwaar”, vertelde ze destijds in een video. Hoewel ze nu erg blij is ‘doet het nog altijd pijn.’

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore