Entertainment

Olcay Gulsen: 'Ik ben nu iemand kwijt die onvervangbaar is'

31 juli 2019 15:35
Beeld © Instagram @olcay

In de nieuwste editie van Weekend praat Olcay Gulsen (39) openhartig over haar breuk met Ruud de Wild (50) en het overlijden van haar goede vriend. “Hij is heel anders dan mijn andere exen, maar dat vind ik juist het leuke aan hem.”

"Voor hem waren het veel heftige dingen in de korte periode dat we samen waren"

Na een relatie van vier maanden kondigden Ruud de Wild en Olcay Gulsen begin juni aan niet langer meer samen te zijn. De reden van de onverwachte breuk heeft te maken met het plotselinge overlijden van haar ex-verloofde, James Harris. "Je verwacht met vrienden samen oud te worden en dat maakte het voor mij zo heftig."

In RTL Boulevard vertelde de presentatrice eerder al dat ze door de ingrijpende gebeurtenis tijd nodig had om alles op een rijtje te zetten. "Buiten dat we ooit verloofd zijn geweest, waren we jarenlang heel goede vrienden", zegt ze nu. "Ik ben nu iemand kwijt die onvervangbaar is.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Olcay Gulsen: 'Ik wil nooit iemand kwetsen'

Spijt van de breuk heeft Olcay niet. “Ik had het niet anders kúnnen doen.” Inmiddels hebben de ex-liefjes weer contact met elkaar. “En dat is fijn, want hij is ook heel bijzonder voor mij”, aldus Olcay. “Ik zou het zonde vinden als we geen vrienden meer kunnen zijn. Ruud is heel lief en begrijpend geweest. Voor hem waren het ook veel heftige dingen in de korte periode dat we samen waren.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Olcay Gulsen over vreemdgaan: 'Goedkoop'

Dat de brunette iets met RTL Boulevard's eigen Ruben Nicolai zou hebben, vindt ze van de zotte. “We hebben niet gezoend met elkaar en ik ben ook niet verliefd op hem geweest. Hij is niet het type man waar ik op zou vallen.”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore