Entertainment

Bram Krikke neemt op epische wijze afscheid van Bram In De Buurt

30 juli 2019 21:26 Aangepast: 30 juli 2019 23:35
Beeld © YouTube: Slam!

Het doek is gevallen voor de populaire YouTube-serie Bram in de Buurt. Bram Krikke (24) ging in deze serie de straat op met een zogenoemde ‘bramdende vraag’, en in de allerlaatste aflevering keren enkele bekende koppen weer terug.

De aflevering opent met Yordi, die in een eerdere aflevering voor flink wat hilariteit zorgde. Op een dramatische wijze vertelt hij het verhaal van de allerlaatste aflevering. In meerdere filmpjes neemt Bram ook de handhaving op de hak. Zo noemt hij ze onder meer de Playmobil versie van de politie. Aan het einde is dan ook te zien hoe zij wraak nemen op Krikke. Of dit het definitieve einde is, is nog onduidelijk. Er wordt namelijk wel geteased op een Bram In De Buurt 2.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bram Krikke stopt met Bram in de Buurt

Onlangs kondigde Bram zijn afscheid zelf aan op Instagram: "Breaking: aan al het moois komt een eind. Ik heb dan ook droevig nieuws: Bram In De Buurt stopt ermee." Volgens hem is het nu tijd om andere mooie dingen te maken. "Met pijn in het hart, dat dan weer wel."

De SLAM!-dj is op het internet mateloos populair. Zijn Bram in de Buurt-video's worden soms meer dan 750.000 keer bekeken en hij werd eerder dit jaar uitgeroepen tot beste BN'er op social media. Hij heeft 90 afleveringen van de videoreeks gemaakt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van