Entertainment

Niels en Rosanna: 'We willen weer meedoen aan Temptation'

30 juli 2019 14:33 Aangepast: 30 juli 2019 14:35
Beeld © Instagram @nielsvanderzanden/@officialjimmyjames

Na twee gefaalde deelnames én een verloving vinden Niels en Rosanna het wel weer tijd om mee te doen aan Temptation Island, vertelt het stel aan Shownieuws. Of het koppel een derde relatietest overleeft, lijkt aan Niels' gezicht te zien onzeker.

“Het is wel mooi voordat we gaan trouwen om het nog even zeker te weten"

Het is twee keer fout gegaan tussen Niels en Rosanna tijdens beide deelnames aan Temptation Island. Toch kiest het stel elke keer weer voor elkaar en na een relatie van ongeveer vijf jaar zijn ze zelfs verloofd. Hoewel de twee zich allebei lieten verleiden, zien ze een derde avontuur met het programma wel zitten. “We horen zo vaak van mensen: ‘Wanneer doen jullie weer mee? Het was toen zo leuk!’”, aldus Rosanna. “Ja, heel erg leuk”, zegt Niels.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Giorgio bruut in elkaar geslagen op festival

Het stel heeft er deze keer meer vertrouwen in. “We hebben gewoon heel goede seks”, grapt Rosanna over wat hun relatie zo sterk maakt. Ook hun aanstaande bruiloft zal er een stokje voor steken dat ze weer de fout in gaan. De romance spat er namelijk vanaf, net als van het huwelijksaanzoek van Niels. “We hadden een fotoshoot en daarna vroeg hij mij", onthult de brunette. “Het was gewoon een mooi moment. Geen pottenkijkers”, aldus Niels.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Yasmin moet oppassen voor verleider Sam

“Het is wel mooi voordat we gaan trouwen om het nog even zeker te weten. Want de eerste keer ben ik fouter geweest, de tweede keer hij. En de derde keer? Tja”, bedenkt Rosanna. Maar voordat ze meedoen óf trouwen, heeft Rosanna nog behoorlijk wat werk aan de winkel. De brunette heeft namelijk grootse plannen voor haar uiterlijk. “Ik ga m’n neus nog doen. Ik ga m’n borsten wéér doen. Ik heb facings, m’n lippen opgespoten”, vertelt ze openhartig. “Toen we elkaar ontmoetten en nu, dan zie je echt een groot verschil, ja. Ik vind dat we er nu een stuk beter uitzien”, meent Niels.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Rodanya onthult of Morgan de vader is

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? Kijk dan de nieuwste Temptation Gossip met verleider Sam Hoogland. De fitnessgoeroe vertelt waarom hij nerveus was over zijn deelname, met welke verleidster hij het bed wil delen én waarom hij zijn pijlen heeft gericht op Yasmin. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore