Entertainment

Kjeld Nuis overladen met naaktfoto's van vrouwelijke fans

30 juli 2019 14:28
Beeld © ANP

Het valt niet mee als je een knappe mannelijke schaatser bent. Het kan namelijk snel gebeuren dat vrouwen je zó leuk vinden, dat ze naaktfoto's sturen. Het gebeurde Kjeld Nuis (29).

"Maar als je doelt op berichtjes van dames en heren, die gaan inderdaad vaak over mijn bilpartij"

Kjeld Nuis legt in de nieuwe Beau Monde uit wat voor berichten hij allemaal krijgt. "Halve pornofilms en -foto’s sliden zo mijn inbox binnen. Vrouwen naakt poserend voor een spiegel." De schaatser krijgt dan ook de vraag wat hij ervan vindt. "Ik antwoord nooit."

Het blijft er niet bij. De vrouwen zijn soms teleurgesteld en reageren weer met: "Je vindt het dus niks." Kjeld denkt er het zijne van: "Dan denk ik: meisje, wat stel jij je kwetsbaar op."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex Kjeld Nuis in tranen door relatiegeruchten

Sinds Kjeld heeft getwerkt in Linda's Zomerweek, ontvangt hij ook veel berichten over zijn billen. "In de sauna zegt men er niks over hoor, dan zou het al gauw seksueel en heel gek zijn. Maar als je doelt op berichtjes van dames en heren, die gaan inderdaad vaak over mijn bilpartij, en over mijn voorkant in dat strakke schaatspak." De schaatser vindt het allemaal maar plat, maar kan er wel om lachen.

Nou, vooruit dan. Nog één keer:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vermeende vriendin Kjeld Nuis hint weer op relatie

Het hele interview met Kjeld lees je in de nieuwe Beau Monde.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore