Ga naar de inhoud
Entertainment

Penn Badgley licht tipje van de sluier over You seizoen 2

Beeld © Netflix

De serie You rond Penn Badgley's personage Joe en de liefde van zijn leven Beck (Elizabeth Lail) was een ware hit op Netflix. Het eerste seizoen liet ons vol spanning achter, maar nu licht de acteur een klein tipje van de sluier over seizoen twee.

"In het eerste seizoen word je er nog een beetje voor beschermd"

Let op: spoilers!

Aan het einde van het eerste seizoen leren we dat Beck op brute wijze is vermoord door Joe en dat Joe's ex Candace nog gewoon leeft. Penn Badgley heeft nu verklapt aan ET dat Beck nog te zien zal zijn in seizoen twee, maar helaas niet in levenden lijve. De blondine zal namelijk te zien zijn in flashbacks van Joe. Hoewel we nog niet hebben gezien hoe Beck precies vermoord is, zal dit in seizoen twee wel meer in beeld komen. Penn heeft zelfs gezegd in welke aflevering dit te zien zal zijn. Kijkers met een zwakke maag kunnen deze aflevering dus maar beter overslaan. "Er komt een flashback in de tweede aflevering van het tweede seizoen waarin je meer zult zien van wat hij met haar heeft gedaan", zo vertelt de acteur aan ET. "In het eerste seizoen word je er nog een beetje voor beschermd."

Fan
Ook leuk:
Fan van de Netflix-serie You? Dan moet je dit zien

Ondanks dat de moordscène dus niet in het eerste seizoen te zien was, heeft de acteur er wel een naar beeld aan overgehouden. Kijkers zagen niet wat Joe had gedaan, maar voor Penn was dat beeld wel duidelijk. Daarom kan hij ook niet snappen waarom de kijkers Joe zo leuk of zelfs aantrekkelijk vinden. "Dat is echt verknipt. In Joe's hoofd is ze niet eens dood. Dit is geen spoiler, want ze is dood. Maar in zijn gedachten zijn al zijn slachtoffers nog in leven, omdat hij nog steeds de pijn voelt die zij hem hebben aangedaan."

Dat belooft dus wat voor het tweede seizoen. Wanneer deze op Netflix zal verschijnen, is nog niet bekend. Wel weten we dat Penn in alle tien de afleveringen zal schitteren. En Candace ook. Spannend!

Netflix
Lees ook:
Netflix koopt Nederlandse serie Toon wereldwijd aan