Entertainment

Lily Allen druk bezig met ontwerpen van seksspeeltjes

29 juli 2019 05:36 Aangepast: 29 juli 2019 07:46
Beeld © ANP

Lily Allen heeft er een nieuwe klus bij. De zangeres werkt aan een lijn seksspeeltjes, zo vertelde ze dit weekend tijdens de promotietoer voor haar autobiografie My Thoughts Exactly.

"Orgasmes zijn belangrijk, dames!"

Volgens Daily Star liet de muzikante het nieuws per ongeluk glippen. "Ik zou hier eigenlijk niet over moeten praten", zou ze gezegd hebben. "Ik heb er nog helemaal geen persbericht over uitgestuurd ofzo."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lily Allen spoorloos verdwenen van Twitter

Lily ziet grote kansen in de sekstoy-industrie. Ze zou tijdens de signeersessie hebben gegrapt dat het een van de weinige markten was waar nog ruimte is voor sterren om een eigen lijn op te zetten. "Veel muzikanten duiken in allerlei zaken waar niemand interesse in heeft, maar dit is iets waar ik graag over meepraat. Orgasmes zijn belangrijk, dames!"

De zangeres toonde eerder dit jaar al haar liefde voor de speeltjes voor volwassenen op Instagram. Daar liet ze haar persoonlijke collectie zien aan haar volgers. "Ik maak niet eens een grap als ik je zeg dat deze toys mijn leven hebben veranderd", zei ze daar toen bij.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore