Entertainment

Lil' Kleine geniet van qualitytime met baby Lío

28 juli 2019 14:28 Aangepast: 29 juli 2019 12:02
Beeld © Instagram @jaimievaes

Jaimie Vaes (29) heeft haar Instagram-volgers getrakteerd op een mierzoet kiekje van haar pasgeboren zoontje Lío. Wat worden ze toch snel groot!

"Kind van zijn moeder"

Jaimie en Lil' Kleine zijn de warmte in Nederland afgelopen week ontvlucht voor Ibiza, waar ook de schattige foto is genomen. Op het kiekje kijkt de zeven weken oude Lío lief de camera in, terwijl papa Jorik zijn zoontje knuffels geeft.

"Hello, I’m Lío and I'm cute", plaats mama Jaimie bij de post van haar twee mannen. Waarop Lil' Kleine weer reageert met: "Kind van zijn moeder."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lief: Jaimie schittert in nieuwe videoclip Lil' Kleine

Ook bekende vrienden van het stel vinden baby Lío om op te eten. "Kleine jongen", laat Chantal Janzen achter de post met een aantal schattige emojis. Ook Amijé, Kim Kötter, Nathan Moszkowicz, Soundos, Anna Nooshin, Estelle Cruijf, JayJay Boske en Rose Bertram reageert verliefd onder de post.

Via haar Stories deelt de trotse moeder daarom even later nog meer footage van haar engeltje.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Lil' Kleine heeft niets anders dan bewondering voor Jaimie

Afgelopen kerst maakte de rapper via Instagram bekend vader te worden van een zoontje. Ook stappen Jorik, de echte naam van de rapper, en Jaimie binnenkort in het huwelijksbootje. Eerst hadden ze plannen om het voor de geboorte van Lí­o te doen, maar "het is nog leuker als je het écht samen kunt beleven. We trouwen nu op een tijdstip dat zij het wil", vindt het stel.

De rapper had in ieder geval zin om vader te worden: "Ik word zijn beste vriend. Ik hoop dat hij me op een dag gaat bedanken voor het feit dat ik zijn vader ben."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`