Entertainment

Toch bioscoopfilm voor The Walking Dead

27 juli 2019 18:57 Aangepast: 27 juli 2019 19:00
Beeld © AMC

Zombiefans kunnen zich binnenkort gaan begeven naar de bioscoop. Nadat eerder werd aangekondigd dat er enkel en alleen TV-films gemaakt zouden worden van de populaire serie, hebben de makers toch besloten om voor een grote bioscoopfilm te gaan.

Tijdens de San Diego Comic-Con maakte de makers doormiddel van een kleine teaser bekend er toch een grote bioscoopfilm van te maken. In de film zal Rick Grimes, gespeeld door Andrew Lincoln, weer terugkeren. In het laatste seizoen zagen we hoe hij werd weggedragen door een helikopter, waarna de serie een tijdsprong maakte naar enkele jaren later.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zombiefans opgelet: Er komt een nieuwe Walking Dead-serie

Hierdoor weten fans dus niet wat er nou werkelijk gebeurd is met Rick, om wie de serie grotendeels draaide. Er zouden meerdere films op komst zijn. Het is nog niet bekend wanneer de film in de bioscoop moet draaien en of hij ook in Nederland te zien zal zijn.

Niet alleen Rick krijgt een eigen film, ook anti-held Negan zou een eigen film krijgen. Jeffrey Dean Morgen, die de rol van Negan op zich heeft genomen, vertelde tegenover Comicbook dat die kans vrij groot is. “Ik weet dat het is besproken”.

Daarnaast zal er ook nog een derde serie bijkomen. Naast het orgineel The Walking Dead en de spin-off Fear The Walking Dead, zal er nog een spin-off bij komen.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore