Entertainment

Geordie Shore-Chloe laat tattoo Sam aanpassen

25 juli 2019 20:20 Aangepast: 25 juli 2019 20:34
Beeld © Instagram @chloegshore1

De liefde tussen het Geordie Shore-koppel Chloe en Sam lijkt definitief bekoeld. De blondine heeft op haar Instagram Stories namelijk gedeeld dat ze de tattoo met Sams naam heeft laten aanpassen.

"Goodbye"

Op Instagram is te zien dat Chloe de naam van haar voormalige lover heeft aan laten passen naar iets heel anders. Chloe heeft van Sam, Salmon laten maken, wat zalm betekent. Ook is er een klein visje onder de tattoo geplaatst. "Goodbye", zet Chloe bij de foto. Daarmee lijkt de liefde tussen de twee dus definitief bekoeld te zijn.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Zijn Geordie Shore-Chloe en Sam weer samen?

Begin mei maakten de 23-jarige Chloe Ferry en de 23-jarige Sam Gowland bekend een punt achter hun relatie te hebben gezet. Reden van de onverwachte break-up? Geldzaken. Volgens het Engelse blad The Sun kon Sam het niet handelen dat zijn liefje een stuk populairder was op social media, en meer deals binnenhaalde. 

Chloe en Sam begonnen in oktober 2017 te daten, nadat Sam beroemd werd in de realityshow Love Island. In de show datete hij kortstondig collega Georgia Harrison. Sam ontmoette Chloe toen hij deelnam aan de MTV reality-show Geordie Shore. De vonk sloeg snel over. Ondanks de geruchten dat Samen en Chloe uit elkaar waren, gingen de twee afgelopen oktober samenwonen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Geordie Shore-Chloe en Sam uit elkaar

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore