Entertainment

Monique Westenberg is moedermaffia helemaal zat

25 juli 2019 12:13
Beeld © Instagram @moniquenoell

Dat Monique regelmatig te maken heeft met de moedermaffia was al duidelijk, maar dit keer neemt ze het op tegen haar kritische volgers. De vriendin van André Hazes werd beladen met opmerkingen over bepaalde zwembandjes die haar zoontje droeg. Volgens de blondine is dat heel onnodig.

"Ik gebruik nu al meer dan een jaar deze bandjes bij André"

"Ik krijg allemaal waarschuwende berichten van volgers over de zwembandjes van Lekker Zwemmen", legt ze uit in haar Instagram Story. "Ik gebruik nu al meer dan een jaar deze bandjes bij André. Iedereen weet ook dat we best regelmatig naar het buitenland gaan, maar ook in Nederland graag zwemmen zodra het mooi weer is en de bandjes dus behoorlijk veel gebruikt worden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique dankbaar voor zoontje André Junior

Monique laat het daar niet bij liggen. "Dat er nu een verkeerde productie heeft tussen gezeten, is heel vervelend, maar weerhoudt mij er zeker niet van de bandjes te blijven gebruiken", gaat André's vriendin verder. "Ik vind ze heel prettig in gebruik, mijn kind verplaatst zich gemakkelijk, kukelt niet naar voor of achter en krast zichzelf of andere kindjes niet aan scherpe randjes zoals bij de ouderwetse zwembandjes."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique grapt over relatie met André Hazes

Ook wil Monique graag de verantwoordelijkheid bij de ouders leggen om hun kind in de gaten te houden tijdens het zwemmen. En dat er extra mogelijkheden zijn: "Zo heb ik ook altijd een paar reservebandjes bij me." De blondine erkent wel dat het goed bedoeld is van haar volgers. "Dus dank jullie wel voor alle berichten, maar mijn mening is in ieder geval dat de bandjes die eerder gekocht zijn gewoon lekker gebruikt kunnen worden en dat Lekker Zwemmen er alles aan doet hun fout te herstellen. Fijne zonnige dag allemaal."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore