Entertainment

Lief: Dave Roelvink shopte outfit voor eerste werkdag vriendin

25 juli 2019 11:59 Aangepast: 25 juli 2019 12:01
Beeld © Instagram @juulszie

Julia Mekkes (27), de vriendin van Dave Roelvink (25), is strafadvocaat in opleiding. En dat is soms best intimiderend vertelt ze in haar column voor Glamour. Gelukkig steunt Dave haar. Hij gaat zelfs mee shoppen om de perfecte outfit te scoren voor in de rechtszaal.

"Hij was zo trots op mijn beëdiging dat hij samen met mij ging shoppen voor een nieuwe garderobe"

In de rechtszaal moet je een toga dragen, vertelt Julia. Hoewel dat in eerste instantie makkelijk lijkt - niet na te hoeven denken wat je draagt - is het volgens Julia niet zo eenvoudig. "Ik draag alleen tijdens een zitting een toga", legt ze uit in haar stuk. "Op kantoor of naar het Hof mag ik als Julia gaan. En dat vroeg om de nodige veranderingen in mijn garderobe."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dave Roelvink en vriendin Julia vieren bijzondere mijlpaal

Haar doorgaans nogal kleurrijke kast heeft dan ook plaatsgemaakt voor een minimalistisch geheel, met veel zwart en grijs. "Ik keek de kunst af bij stijliconen als Victoria Beckham – voor wie ik veel bewondering heb – en Meghan Markle (in Suits ook een strafadvocaat in opleiding). Zij laten zien hoe je er zakelijk doch chic en vrouwelijk kan uitzien."

Toch duurde het even voordat ze haar fluffy trui, flared jeans en geliefde sneakers kon loslaten, en haar meer zakelijke look omarmde. Gelukkig kreeg ze hulp van haar vriendje, Dave Roelvink."Hij was zo trots op mijn beëdiging dat hij samen met mij ging shoppen voor een nieuwe garderobe", jubelt ze. Van haar moeder kreeg ze een leren tas en van oma Dien een speciale pen "die mij heel dierbaar is", aldus de 25-jarige.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dave Roelvink door vriendin als donor geregistreerd

Toch ziet de Roelvink-telg haar het liefst in haar 'normale kloffie'. Julia: "Eenmaal thuis van mijn eerste werkdag zei Dave: “Staat je echt goed. Trek nu maar uit, want het lijkt net of je hier werkt.”

Dave en Julia vierden afgelopen maand hun driejarig jubileum.  “Wat wij in drie jaar hebben meegemaakt, maken andere mensen in dertig jaar mee. Maar wat hebben we het altijd gezellig. Ben mega trots op je hoe goed je de afgelopen tijd bezig bent. Ik hou van je”, verklaarde Julia toen haar Dave de liefde.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore