Entertainment

Pijnlijk: Giel Beelen verwart Rutger Hauer met Paul Verhoeven

25 juli 2019 08:41
Beeld © ANP

Het overlijden van Rutger Hauer (75) heeft bij veel BN'ers wat losgemaakt. Ook radio-dj Giel Beelen (42) stond op Twitter stil bij het verlies van de acteur, alleen was hij even in de war met regisseur Paul Verhoeven...

"Excuus voor mijn vorige tweet. Iets van een zonnesteek. Super dom"

"Fenomeen Rutger is niet meer. Dank voor Spetters in het bijzonder. Jeugdsentiment. En al de andere mooie kunstwerken waar je de wereld mooier mee hebt gemaakt. Rust in vrede", schreef Giel gisteren op zijn Twitter. Hoewel zijn intenties juist waren, had hij een foto bijgevoegd van Paul Verhoeven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

NPO eert Rutger Hauer door uitzenden Heineken Ontvoering

Inmiddels heeft de dj van Radio Veronica zijn excuses aangeboden in een nieuw bericht. Dit keer met de juiste foto. "Excuus voor mijn vorige tweet. Iets van een zonnesteek. Super dom", verdedigt hij zichzelf. 

"Triest nieuws. Rutger Hauer een niet meer levende legende. Dank voor de mooie dingen waar jij de wereld mee verblijdde. Dat blijft bestaan. Rust in vrede en sterkte voor de nabestaanden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Giel Beelen maakt zich niet druk om cancellen radioshow

Rutger Hauer overleed vrijdag op 75-jarige leeftijd en werd woensdag begraven. Hij laat een oeuvre van bijna tweehonderd titels achter.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore