Entertainment

Chantal Janzen openhartig over angsten rondom relatie

24 juli 2019 16:51 Aangepast: 25 juli 2019 09:30
Beeld © Instagram @chantaljanzen.official

Het idee dat Marco Geerartz (46) haar zou verlaten, kan Chantal Janzen (40) zich nauwelijks voorstellen. In haar nieuwe column in &C vertelt de presentatrice wat ze zou doen als ze er weer alleen voor komt te staan.

"Ik kan hier maar één ding uit concluderen, jongens: als Marco me verlaat, blijf ik vrijgezel"

Chantal en Marco zijn inmiddels twee kinderen en een bruiloft verder. Mede daardoor kan de presentatrice zich totaal niet meer voorstellen hoe het leven is zonder hem. "Ik kan me er werkelijk niets bij voorstellen en krijg al opvliegers bij het idee, maar stel nou", filosofeert de blondine. "Dat de liefde van mijn leven, de man met wie ik oud en rimpelig wil worden, van de ene op de andere dag zijn koffers pakt en vertrekt. Wat dan?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal Janzen uit liefde voor haar Bobby

Het zou Chantal radeloos maken, maar uiteindelijk zou ze haar weg wel vinden, denkt ze. "Na een vermoedelijk zeer lange periode van janken, gillen en verstoppen onder m'n dekbed gaan mijn vrienden ingrijpen, een glas (of fles) alcohol in mijn keel gieten en me weer 'op de markt' gooien", vertelt ze. Bovendien kan ze zich niet voorstellen dat ze op jacht gaat, omdat ze een bekende Nederlander is en dat kan wat problemen met zich meebrengen. "Dat wordt dus een app. Tinder, of zo", bedenkt ze zich. 

Maar ook dat wordt lastig met haar naam en uiterlijk, oftewel Chantal Janzen van tv. "Je weet wel, die opgemaakte, blonde, immer gekapte (klopt helaas niet) presentatrice die altijd rondfladdert op vijftien centimeter hoge hakken (klopt niet), die nooit moe is (klopt helaas ook niet)" en zo gaat ze door met allemaal vooroordelen die ze verwacht van een nieuwe date. Het idee staat Chantal dan ook totaal niet aan. "Ik kan hier maar één ding uit concluderen, jongens: als Marco me verlaat, blijf ik vrijgezel." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal Janzen blij: 'Bobby slaapt eindelijk nacht door'

En daar zijn meerdere redenen voor, aldus Chantal. "Niet alleen door dat bekend zijn, maar ook omdat ik in de liefde niets wil zonder hem. Dus mocht hij het toch in z'n hoofd halen om weg te gaan, dan blijf ik gewoon alleen. Dan neem ik 28 konijnen, zes katten, tien koekarpers, twee salamanders, een gekko, vier komodovaranen en een dwergpony", grapt ze. "En mocht ik me na een aantal jaar toch vreselijk gaan voelen, dan kan ik maar één ding hopen: dat Freek Vonk nog steeds vrijgezel is." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore