Ga naar de inhoud
Entertainment

Tony Junior over relatie met Maan: 'Ik geloof in soulmates'

Beeld © Instagram @tonyjuniorofficial

Chantal Janzen heeft Maan en Tony Junior de hemd van het knappe lijf gevraagd over hun bloeiende relatie. De zangeres en dj zijn al anderhalf jaar samen, maar zijn nog steeds tot over hun oren verliefd op elkaar, blijkt uit hun interview in &C.

"Ik heb een hekel aan het woord ‘maatje’, maar ik snap het opeens. Ik heb ook echt zin om met haar te hangen"

Na anderhalf jaar een relatie te hebben, is Maan echter niet helemaal zeker van haar zaak. “Nou, ik geloof in meerdere ware liefdes", vertelt de zangeres openhartig. "Er zijn altijd meerdere mensen die jou kunnen raken, bij wie je denkt: hé, jij vervult deze behoefte in mij. Er bestaan meerdere mensen met wie je een leven kunt opbouwen of maatjes kunt worden. Dat geloof ik echt.” Ook Tony ziet het op die manier: “Mee eens, ik geloof ook in soulmates.”

Prinsesjes
Lees ook:
Prinsesjes krijgen geen genoeg van muziek Maan

Over de manier waarop ze hun relatie bekendmaakten, waren ze het dan weer niet over eens. Tony was het wachten op een gegeven moment zat en wilde het op social media zetten. Maar Maan wilde het niet op die manier. "Ik hoefde er nog niet per se mee naar buiten", legt ze uit. "Ik hoefde geen foto op Instagram als aankondiging. Daar hadden we soms dus meningsverschillen over. Achteraf denk je: ja, het was wel goed. Ik vind het gewoon niet tof als de pers er zo bovenop zit. Ik wil m’n privacy beter bewaken.”

Bovendien is het Maans eerste relatie en dat zal wel iets te maken hebben met waarom ze het eventjes geheim wilde houden. "Ik had wel wat scharrels, maar ik kon m’n aandacht nooit zo lang bij iemand houden", vertelt ze. “Tony was ook zo’n type die z’n aandacht niet lang bij iemand kan houden. In het begin dacht ik: oké, het is weinig meisjes gelukt om zijn aandacht lang vast te houden. Zal dat mij wél lukken? Dat vond ik heel interessant. Daarbij vond ik hem zo’n grappig type dat ik dacht: hè? Wat zie jij in mij?”

Maan
Lees ook:
Maan brengt ode aan vriend Tony Junior

Maar Tony ziet heel veel in zijn vriendin. “Ze is stabiel en weet wat ze wil. Ze is intelligent en kan goed praten", aldus de dj. "Tot op de dag van vandaag kan ik nog steeds heel lekker met Maan kletsen. Ik heb een hekel aan het woord ‘maatje’, maar ik snap het opeens. Ik heb ook echt zin om met haar te hangen, net als met m’n vrienden. En ik vind haar lekker.” De zangeres weet ook precies wat ze leuk vindt aan haar vriend. “Zijn eerlijkheid en z’n prioriteiten." Wat ze het allerleukst aan hem vindt, heeft ze beschreven in het nummer Zo kan het dus ook