Entertainment

Katja geniet van vakantie met Freek en dochtertje

24 juli 2019 11:52
Beeld © Instagram @katjaschuurman

Het liefdesfestijn blijft voortduren voor Katja Schuurman (44) en Freek van Noortwijk (28). De moeder van de presentatrice is namelijk 70 geworden en daarom is de hele familie op vakantie gegaan.

"Ik kom eindelijk weer eens aan slapen toe"

Katja geniet met volle teugen van haar vakantie met de familie. "Zijn jullie ook zo aan het ontspannen?", vraagt de presentatrice aan haar volgers. "Ik kom eindelijk weer eens aan slapen toe. Supersaai, maar tsjonge jonge wat knap je daar van op. Geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft!" De krullenbol is samen met haar gezinnetje, ouders en zus in Miami om de zeventigste verjaardag van haar moeder Sonja te vieren. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja Schuurman: 'Ik geloof niet in wettelijk huwelijk'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk niet voor de wet getrouwd

Ook deelt Katja een kiekje van haar samen met Freek, waarop de twee stralen van verliefdheid. "Ja, sorry hoor", zegt de presentatrice over de stroom aan vakantiefoto's. Eerder deelde ze al een kiekje met haar grote liefde, waarbij ze zichzelf als koppel omschreef als "love birds." Ook Katja's dochtertje Sammie is mee op de trip. De presentatrice stapte deze zomer nog in het huwelijksbootje met Freek. De twee zijn echter niet voor de wet getrouwd. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore