Entertainment

Peter R. de Vries uit kritiek op verhaal Imanuelle Grives

22 juli 2019 19:58 Aangepast: 22 juli 2019 21:28
Beeld © ANP

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries vindt het verhaal van actrice Imanuelle Grives dat zij op Tomorrowland grote hoeveelheden drugs bij zich had ter voorbereiding op een rol "niet geloofwaardig. Er is niets waaruit blijkt dat haar verhaal klopt." Dat zei hij maandag in RTL Boulevard.

"Het is een volwassen vrouw, zij had beter moeten weten"

De opnames van de misdaadserie Keizersvrouwen, waarin zij een rol speelt, is al achter de rug. "Het is een volwassen vrouw, zij had beter moeten weten", vindt De Vries. Grives werd volgens Vlaamse media aangehouden met 100 xtc-pillen en 20 gram cocaïne.

De actrice blijft in elk geval tot vrijdag vastzitten in het huis van bewaring in Antwerpen. "Je hoort veel klachten, over het slechte eten en het feit dat het er erg warm is", aldus de misdaadverslaggever. Grives, bekend van Vechtershart en Wie is de mol?, werd afgelopen weekend aangehouden op het festival in de Belgische plaats Boom.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nederlandse actrice Imanuelle Grives aangehouden om drugsbezit

Haar Nederlandse woordvoerder laat weten geen commentaar op de zaak te geven. Haar advocaat meldt Gazet van Antwerpen dat er sprake zou zijn van een 'zeer fout gelopen experiment'.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore