Entertainment

Shelly Sterk schittert in zwangerschapsfotoshoot

22 juli 2019 18:15 Aangepast: 22 juli 2019 18:30
Beeld © Instagram @shellysterk

Het zal niet lang meer duren of Shelly Sterk (28) krijgt al haar eerste kindje. Om deze bijzondere periode te vieren, heeft de presentatrice zichzelf op de gevoelige plaat laten vastleggen. Op Instagram deelt ze foto's van haar groeiende babybuik.

"Stoer dat je zo op de foto gaat!"

Het is aftellen geblazen voor Shelly! De presentatrice krijgt binnenkort haar eerste kindje samen met haar man Mark. Om de tijd vast te leggen, heeft de blondine op Instagram een photoshoot gedeeld waarop haar groeiende babybuik te bewonderen is. "ShellyBelly", schrijft ze bij twee foto's waar haar buikje in vol ornaat te zien is. Shelly schittert in een sport-bh en dat bevalt haar volgers prima. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shelly Sterk viert komst kindje met babyshower

"Mooi ben je!", laat Quincy Trustfull weten onder het kiekje. "Knap!!!", vindt Rens Kroes. Ook Tim Douwsma, die zelf binnenkort vader wordt, is onder de indruk. "Prachtig", reageert de blonde zanger. "Prachtvrouw", "Staat je goed", "Mooi klein buikje heb je hoor!!" en "Stoer dat je zo op de foto gaat!" vinden haar volgers. In april onthulde Shelly dat ze een jongetje verwacht. Dit kondigde de blondine aan met een foto van zichzelf waarop ze een blauw ijsje eet. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore