Entertainment

Teen Mom-Jenelle haalt uit naar collega Leah

22 juli 2019 16:23 Aangepast: 22 juli 2019 16:24
Beeld © Getty Images

De Teen Mom-dames vechten het uit op social media. Het drama rondom Jenelle Evans wil maar niet gaan liggen. Nu haalt ze zelfs uit naar haar oude MTV-collega's.

"Ik ben een ongelooflijk goede moeder"

Teen Mom's Jenelle Evans (27) heeft uitgehaald naar haar MTV-collega Leah Messer (27). Toen fans van de show hun kritiek uitten op de opvoedingsskills van Jenelle, wilde de realityster haar kant van het verhaal vertellen. "Jullie kunnen het niet hebben dat mijn familie weer bij elkaar is", schreef ze op Twitter. "Ik ben een ongelooflijk goede moeder, wat jullie daar ook van vinden. Niemand kan mij naar beneden halen!" 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Politie kan nieuwe pups Teen Mom-Jenelle niet in beslag nemen

Het liep pas echt uit de hand toen een volger reageerde op haar tweet. "Goede moeders raken hun kinderen niet kwijt", was de comment die de bom deed barsten voor Jenelle. "Dus Leah is ook geen goede moeder?", reageerde de realityster. "Zij raakte ook haar kinderen kwijt en heeft ze inmiddels weer terug, net als ik." Leah verloor namelijk in 2015 ook de voogdij over haar tweeling, Ali en Aleeah, toen ze in een rechtszaak verwikkeld was met haar ex-man Corey Simms. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Amber 'viel vriend aan met machete'

Maar Leah nam geen blad voor de mond. "Ze zoekt iemand om haar frustraties op te botvieren... Waarom niet op mij?", reageerde ze onder de tweets. "Ga je druk maken om wat goed is voor jou en je kindjes, Jenelle. Je hoeft mensen niet aan te vallen op social media." Het maakte behoorlijk wat los onder volgers van Teen Mom, die op beide dames bleven reageren. "Zij is mijn tijd niet waard", wilde Leah nog duidelijk maken. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore