Entertainment

Chantal Janzen uit liefde voor haar Bobby

22 juli 2019 14:32
Beeld © ANP

Chantal Janzen (40) is momenteel op vakantie met haar kroost. Op Instagram deelt ze hoe moeilijk het soms kan zijn om met een kleine koter op vakantie te gaan. Chantal benadrukt vooral hoe gek ze is op haar kleine Bobby.

"Wat hou ik toch zielsveel van jou"

Op vakantie gaan met de kleine is lang niet altijd makkelijk. Chantal schetst een paar herkenbare situaties. "Pas op, niet bij 't zwembad. Nee, die schelp kun je niet eten. Kijk uit voor het stenen trapje bij het hek. Nee, niet met zand gooien naar dat kindje. Geef ‘s terug, want dat is niet jouw bal. Nee, niet op papa’s telefoon", aldus Chantal.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Chantal Janzen kan eindelijk nacht doorslapen

Ondanks de ontelbare situaties waarin Chantal alert moet zijn op het ondeugende gedrag van haar Bobby, zou ze toch niets liever willen. "Wat maak je ons gelukkig en wat hou ik toch zielsveel van jou en toch ook van deze prutsfase", besluit de presentatrice.

Bekende collega's vinden de post van Chantal ook uitermate herkenbaar. William Rutten, bijvoorbeeld. Ook Jim Bakkum herkent zich in deze situatieschets: "Nu hoeven Bettina en ik dit niet meer te posten", reageert de zanger.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Chantal Janzen flink uit haar comfort zone

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore