Entertainment

Boer Olke zegt 'I do' tegen zijn nieuwe vrouw Hilda

22 juli 2019 11:01 Aangepast: 22 juli 2019 17:13
Beeld © KRO-NCRV

Boer Olke is getrouwd met zijn nieuwe liefde Hilda. Dat meldt KRO-NCRV op de site van Boer zoekt Vrouw. Het huwelijk werd voltrokken in de kerk in Texas en werd in kleine kring met vrienden en familie gevierd.

"Op zo'n moment besef je weer hoe prachtig het leven kan zijn"

Boer Olke laat op de site van het programma weten: "Het was een heel mooie ceremonie waarin de pastoor in prachtige woorden uitlegde hoe speciaal het huwelijk is. Samen door het leven gaan, elkaar te steunen en elkaar aan te vullen. Op zo'n moment besef je weer hoe prachtig het leven kan zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is wanneer Boer zoekt Vrouw weer begint

Voor Olke was het hoogtepunt van de grote dag het jawoord. "Vanaf dat moment ga je als getrouwd echtpaar door het leven, wat heel mooi en bijzonder is." Nu is het de vraag wanneer het stel op huwelijksreis gaat, want een boer kan natuurlijk niet zomaar vakantie nemen. "Wij hopen in het najaar een klein huwelijksreisje te kunnen maken. Misschien een paar dagen naar de kust van Texas, dat zou heel fijn zijn." 

Het lukte de oud Boer zoekt Vrouw-deelnemer tijdens de opnames in 2016 en 2017 geen vrouw aan zich te binden. Toch vond hij daarna wel een liefde: Karen. Het geluk was helaas van korte duur. Karen overleed begin 2018  aan de gevolgen van borstkanker. Hilda bood in die tijd een schouder om op te huilen en al snel waren ze onafscheidelijk. In september 2018 besloten ze zich te verloven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Opnames nieuw seizoen Boer zoekt vrouw begonnen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore