Entertainment

Zien we Nate Archibald terug in de nieuwe Gossip Girl?

22 juli 2019 11:51 Aangepast: 22 juli 2019 14:18
Beeld © Getty Images

Acteur Chace Crawford (34) is razend enthousiast over de comeback van Gossip Girl. Zelfs zó enthousiast, dat hij het wel ziet zitten zijn rol van gelukszoeker Nate Archibald weer op te pakken.

"Ik sta ervoor open"

Afgelopen week werd de comeback van de populaire serie aangekondigd bij HBO Max. Hoewel de invulling van de cast nog niet naar buiten is gebracht, ziet acteur Chase Crawford het wel zitten om weer in de huid te kruipen van golden boy Nate Archibald. "Ik betwijfel of het de juiste manier is, maar ik sta ervoor open", vertelde hij in OK! Magazine.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Het is officieel: Gossip Girl keert terug

Hoewel de glorietijden van Gossip Girl voorbij zijn, is de cast nog altijd enorm close. "We zijn vrienden voor het leven en proberen, ondanks dat we allemaal met andere dingen bezig zijn, zo veel mogelijk contact met elkaar te houden", aldus de acteur.

Zo ziet hij Ed Westwick regelmatig als hij in Londen is, en is 'ie gek op Blake Lively en haar man Ryan Reynold. 'Hij is zo'n geweldige kerel", spreekt hij vol lof over het happy stel. 

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

De Britse serie Clique is de duistere variant van Gossip Girl

De nieuwe serie speelt zich acht jaar na het origineel af en introduceert nieuwe personages. Gossip Girl 2.0 bestaat uit tien afleveringen en zal de nadruk leggen op hoe het tienerleven in New York het afgelopen decennium is veranderd.

"Het is gewoon een nieuwe kijk op deze specifieke samenleving in New York, met het idee dat de samenleving voortdurend verandert", aldus showrunner Joshua Safran. "Dus hoe is deze wereld veranderd, hoe is social media en het effect ervan veranderd? Al die dingen stellen ons in staat om twaalf jaar later naar de wereld te kijken in plaats van alleen maar het verhaal over te doen. Niemand van ons is geïnteresseerd in het opnieuw overdoen van een verhaal."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Blake Lively laat zien hoe trots ze is op Ryan Reynolds

HBO Max, waar de serie te zien zal zijn, is de nieuwe streamingdienst van WarnerMedia. De kersverse streamingdienst zal naar verluidt in 2020 gelanceerd worden in Amerika. Het is nog niet bekend of 'ie ook naar Nederland komt. Eerder werd al wel duidelijk dat onder andere Friends en Pretty Little Liars naar HBO Max verhuizen. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore