Entertainment

Duncan heeft de tijd van zijn leven in Los Angeles

22 juli 2019 09:10 Aangepast: 22 juli 2019 09:44
Beeld © ANP

Duncan Laurence heeft het prima naar zijn zin in zijn tijdelijke verblijfplaats Los Angeles. De songfestivalwinnaar, die in de Verenigde Staten aan nieuw materiaal werkt, genoot dit weekeinde van een dagje vrij en leerde de City of Angels stap voor stap beter kennen.

"Wat ik heb geleerd over LA op een vrije dag", deelde Duncan via Instagram Stories. "1. Boekwinkels zijn cool. 2. Mensen zonder hoofd bestaan in LA.", schreef hij bij een kiekje van een kapot voetgangerslicht. "3. Tuinieren is hier niet heel populair. 4. Ze weten toffe kunstwerken te maken van hun stoepen. 5. Hiken + witte schoenen = ontzettend stom. 6. Je komt nooit in de buurt van het Hollywood Sign, of ik doe iets helemaal verkeerd. 7. Het is echt heel mooi."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Duncan Laurence aanstaande donderdag gehuldigd

Naast alle levenslessen had Duncan ook nog tijd om nieuwe ideeΓ«n op te doen. Tijdens een stevige, shirtloze wandeling door de Hollywood Hills liet de zanger "de sproeten los" en deed hij "nieuwe inspiratie op voor de sessies van deze week".

Duncan vloog half juli naar Los Angeles om daar twee weken aan zijn debuutalbum te werken. Daarna vliegt hij naar Stockholm, zo liet hij eerder al weten aan zijn fans. In Zweden werkte Duncan al eerder aan zijn debuutplaat. Wanneer die moet verschijnen is nog steeds niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Duncan zal niet nog een keer meedoen met songfestival

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`