Entertainment

Richard Groenendijk is getrouwd

19 juli 2019 18:59 Aangepast: 19 juli 2019 21:16
Beeld © ANP

Een bijzondere dag voor Richard Groenendijk, hij is vandaag in het huwelijksbootje gestapt. De cabaretier laat op Instagram weten dat hij en Marko deze speciale dag met een kleine groep vrienden hebben beleefd.

"Het was heel erg bijzonder"

"Het was een hele mooie dag, met een kleine groep vrienden en familie. Het was heel erg bijzonder", laat Richard aan RTL Boulevard weten. "We zijn nu acht jaar samen en we zijn sowieso trots dat we mogen trouwen in Nederland. Ik ben hartstikke gelukkig, want ik ben met de leukste man ter wereld." Ook vertelt Richard dat hij vorig jaar zijn grote liefde ten huwelijk heeft gevraagd: "Dus het werd ook wel eens tijd." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Richard Groenendijk: 'Ik wil vaste invaller zijn bij Art'

Op Instagram maakte Richard het geweldige nieuws wereldkundig. "Vandaag, in het bijzijn van een aantal lieve vrienden en familie, hebben Marko en ik ‘ja’ tegen elkaar gezegd. Dus. #liefde", schrijft Richard bij een foto waarbij hij en Marko elkaar liefdevol aankijken voor het altaar. Na de plechtigheid is het natuurlijk tijd voor een fijne honeymoon. "Ja, we gaan wel even op vakantie. We gaan lekker naar Parijs en naar Griekenland, dus dat komt helemaal goed."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore