Entertainment

ZIEN: Ferry Bouman in La Casa de Papel

19 juli 2019 15:24
Beeld © Netflix

Om te vieren dat het nieuwe seizoen van La Casa de Papel op Netflix staat, introduceert de streamingdienst een nieuw bendelid: Ferry Bouman. En dat zorgt voor hilarische beelden. Pas op spoilers!

"Het is godverdomme toch geen carnaval"

Ferry Bouman mag dan wel achter slot en grendel zitten, zijn illegale spelletjes zijn nog niet voorbij. In de korte teaser voor het derde seizoen van hitserie La Casa de Papel is te zien hoe bendeleden Denver en Helsinki zich voorbereiden op een nieuwe missie. Daarvoor krijgen ze hulp van niemand minder dan Undercover-drugsbaas Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers. Al was die net zo lief op de camping gebleven.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

La Casa de Papel komt met vierde seizoen

"Jongens, het is godverdomme toch geen carnaval", vloekt hij in beeld. "Ik snap best dat jullie een Brabander nodig hebben, maar dit is helemaal niets voor mij. Bovendien heb ik mijn eigen rommel op te ruimen”, waarna hij aangeeft wel vanaf de bank toe te kijken. “Bella houdoe!”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

¡Si Si! Seizoen 3 La Casa de Papel staat eindelijk online

In het derde seizoen van de populaire serie verdwijnt de professor met miljard euro van de FNMT. Als hij een telefoontje krijgt dat een van de leden van de groep is gevangengenomen, moet hij de rest bij elkaar brengen om hun grootste overval ooit te plegen.

Het derde deel van La Casa de Papel is nu te zien op Netflix.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore