Entertainment

Leonardo DiCaprio geeft antwoord: paste Jack op de deur met Rose?

19 juli 2019 15:57 Aangepast: 19 juli 2019 16:14
Beeld © 20th Century Fox/Paramount Pictures

Het is de vraag die elke filmliefhebber nog steeds bezighoudt: waarom mocht Jack niet op de deur bij Rose aan het einde van Titanic? Ook MTV NEWS zat met deze vraag in hun maag en zij stelden hem aan de enige persoon die er echt toe doet: Leonardo DiCaprio.

"Je had er toch wel bijgepast?"

MTV NEWS sprak met de acteur over zijn nieuwe film Once Upon a Time in Hollywood. In plaats van naar zijn nieuwe werk te vragen, vroegen ze hem naar dé filmdiscussie die Titanic-fans al jaren bezighoudt. Paste Jack op de deur bij Rose? Leonardo kan er kort over zijn: "Geen commentaar."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes zweert verloofde eeuwige trouw bij Titanic

Toch willen zijn collega's het ook wel weten. "Ik kon het niet geloven toen ik het zag", legt actrice Margot Robbie uit. "Dat is het grootste discussiepunt uit de geschiedenis van de film." Zij denkt dat Jack wel naast Rose op de deur had gepast. Acteur Brad Pitt is wat minder zeker van zijn zaak. "Dan moet ik het nu even terugkijken. Maar je had er toch wel bijgepast?", vraagt hij Leo. De Titanic-ster houdt zijn lippen stijf op elkaar: "Geen commentaar."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore