Entertainment

Wow! Timor Steffens is 10 kilo afgevallen

19 juli 2019 14:02 Aangepast: 19 juli 2019 17:14
Beeld © ANP

Timor Steffens (31) heeft de afgelopen weken niet stilgezeten. Hij is flink afgevallen, tien kilo schoon aan de haak. "Discipline is het antwoord", schrijft hij bij de onthulling van zijn nieuwe lijf op Instagram.

"Ik had een uitdaging om mezelf weer op het goede spoor te zetten"

Volgens Timor denken mensen dat zijn lichaam altijd in topvorm is, omdat hij danser is. "Ik kan je verzekeren... niet! Het kost moeite", schrijft hij op social. Vooral de afgelopen jaren, waar hij meer de rol van creatief directeur en choreograaf vervulde, is het allemaal wat minder geworden. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Timor Steffens op vakantie met vermeende liefje Zoey Ivory?

Omdat hij minder bewoog, veranderde zijn lichaam. Hoewel hij lange tijd de extra kilo's afschoof op het feit dat hij twee jaar geleden zijn achillespees had gescheurd, besloot Timor zes weken geleden de controle weer te nemen. Inmiddels is hij weer kilo's lichter, tien om precies te zijn. "Het was een gekke achtbaan, maar ik had een uitdaging om mezelf weer op het goede spoor te zetten."

Het waren geen zes makkelijke weken. "Maar ik heb een belofte gemaakt aan mezelf om het beste uit mezelf te halen. En dat betekent veel discipline en toewijding", aldus de danser. Al blijft hij stiekem wel één keer in de week cheaten. "Trots! En yaaasssss I claim all cheat days", reageert zijn liefje Zoey Ivory onder de post.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Operatie Timor Steffens goed verlopen: 'Voel me beetje dronken'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`