Entertainment

Naomi van As in de stress: 'Loopt Kae nu al achter?'

19 juli 2019 12:07 Aangepast: 19 juli 2019 12:16
Beeld © Instagram @naomivanas

Sven Kramer (33) en Naomi van As (35) zijn sinds oktober de trotse ouders van dochtertje Kae, die Naomi liefkozend trage drol noemt. De kleine meid neemt de tijd met haar ontwikkeling en dat is best stressvol voor de ouders.

"Ze is vier maanden, loopt ze dan nu al achter?"

In haar nieuwe column in Ouders van Nu vertelt Naomi dat Kae zich soms niet helemaal volgens het boekje gedraagt. Tijdens een bezoek aan het consultatiebureau kreeg Naomi de mededeling dat haar dochtertje de volgende keer haar hoofd wat langer omhoog moet kunnen houden. En dat terwijl Kae het liefst op haar rug ligt. "Lekker te chillen. Verdere actie? Geen", zo schrijft ze.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Naomi van As: 'Mijn dochtertje lijkt op een kleine Dracula'

Naomi schoot in de stress. "Ze is vier maanden, loopt ze dan nu al achter?" Ze kreeg het advies om met de kleine meid te trainen. Vijf keer per dag moest Kae op haar buik liggen en haar hoofd vijf minuten omhoog houden, iets waar de baby helemaal geen zin in had. De fanatieke sportser stond al klaar met haar stopwatch, terwijl papa Sven zich totaal niet druk maakte over de "hoofd-omhooghoud-kwaliteiten". Volgens hem zou het vanzelf wel goed komen. Na flink wat gekrijs van Kae besloot ook Naomi dat ze niet meer zou trainen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Naomi van As deelt haarfijn kiekje van dochtertje

"Het gekke is dat ze op een dag gewoon uit zichzelf haar hoofd omhoog kon houden", schrijft Naomi verbaasd. En daar bleef het niet bij. De hockeyster schrijft vol trots: "Ze zwoegt, kreunt en hup, daar gaat ze. Ze. Rolt. Om! Best netjes voor een zes maanden oude baby."

De hele column van Naomi lees je in Ouders van Nu.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`