Entertainment

Marvel-fans opgelet: Er komt een Thor 4

17 juli 2019 14:24 Aangepast: 17 juli 2019 15:53
Beeld © Marvel Studios

Marvel heeft al een indrukwekkende lijst films op zijn naam staan. Van de 22 films die binnen de zogenoemde Marvel Cinematic Universe vallen, wordt Thor: Ragnarok, het derde deel van de dondergod als wellicht een van de beste solofilms binnen de franchise gezien. Reden genoeg om er een deel vier aan vast te plakken en een oude bekende te laten terugkeren.

Het vierde, nog titelloze, Thor avontuur zal wederom worden geregisseerd door de Nieuw-Zeelandse Taika Waititi. Naast regisseren zal hij ook gaan meeschrijven aan het script én zal hij wederom te zien zijn als Korg, een favoriet personage onder de fans, zo meldt het Amerikaanse The Hollywood Reporter.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze 6 Marvel-films komen eraan na Avengers: Endgame

Thor, welke gespeeld wordt door Chris Hemsworth, wordt de eerste held die een vierde solofilm krijgt binnen de Marvel Cinematic Universe. Hoewel de eerste twee delen minder goed ontvangen werden, was het derde deel een groot succes. Mede doordat de film meer humor en kleur bevatte.

Het was lange tijd onduidelijk of Taika weer verbonden zal worden aan Marvel, aangezien hij ook bezig was met een film voor Warner Bros genaamd Akira. Deze film is nu voor onbepaalde tijd uitgesteld, waardoor de regisseur weer tijd vrij heeft in zijn agenda.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`