Entertainment

Roxeanne Hazes overspoeld door liefde van vriend

17 juli 2019 13:37
Beeld © Instagram @erikzwennes

Op Instagram wil Erik Zwennes nog eens verkondigen hoe ongelooflijk goed hij zijn vriendin Roxeanne Hazes vindt. De zangeres had een optreden in de Stevenskerk in Nijmegen en daar kreeg de vader van Fender kippenvel van.

"Echte liefde is kippenvel krijgen als het succes van je lief je ontroert!"

"Tien minuten pielen in de soundcheck. Ja, nee, ja, nee", schrijft Erik bij een serie foto's op Instagram. "Dat gloedjenieuwe nummer toch meenemen in de set? En dan deze reactie krijgen." Aan het einde van het filmpje is duidelijk hoe los het publiek ging op het nieuwe nummer van Roxeanne. Maar dat is nog niets in vergelijking met het gevoel dat het Erik geeft. Hij kan het haast niet geloven, maar hij krijgt kippenvel van het gouden keeltje van zijn vriendin. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne openhartig over moederschap en liefdesleven

Eriks volgers delen dat gevoel met hem. "Echte liefde is kippenvel krijgen als het succes van je lief je ontroert! Wat mooi om te zien!", "Prachtig om te zien en te horen hoe de mensen er op reageren. Bewondering voor je aanstaande vrouw. Het is ook een prachtig nummer. Wat ziet Rox er goed uit!" en "Awh, kippenvel krijgen van je grote liefde" zijn een paar van de lovende reacties onder het bericht. Binnenkort stappen de trotse ouders van baby Fender in het huwelijksbootje. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`