Entertainment

Miljuschka uit de kleren: 'Ik ben trots op mijn vetjes'

16 juli 2019 17:10 Aangepast: 16 juli 2019 17:13
Beeld © Instagram @miljuschka

Miljuschka Witzenhausen (34) siert vanaf morgen als eerste plussize model op de cover van de Nederlandse Grazia. De presentatrice is apetrots op haar curves en trakteert haar volgers op Instagram daarom alvast op wat lekkers.

"Het is allemaal een investering in smaak en genot"

Op het zomerse kiekje kijkt het gezicht van 24 Kitchen zwoel de camera in, terwijl ze haar lichaam de rest laat doen. Miljuschka gaat niet zomaar uit de kleren voor het blad, de editie staat namelijk helemaal in het teken van body-issues. En als iemand voorstander is van je lichaam accepteren zoals 'ie is, dan is het de voormalig vj wel. 

Het 34-jarige covermodel is naar eigen zeggen trots op haar "vetjes, putjes en lovehandles" en heeft er geen enkel probleem mee om haar 'true self' te laten zien voor het blad. "Het is allemaal een investering in smaak en genot. Wat uiteindelijk recepten oplevert", plaatst ze zelfverzekerd bij de foto.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miljuschka Witzenhausen rekent op liquidatie moeder Astrid

Haar volgers kunnen niet wachten om al haar foto's te bewonderen, zo laten ze weten onder de post. "Wat ben je MOOI en hou ervan dat jij ook altijd uitdraagt dat je altijd jezelf kan zijn met alle perfect imperfections", laat model Zoey Ivory trots achter. Ook John Williams reageert laaiend enthousiast op de uitdagende foto. "Stoer mooi gewoon drop dead gorgeous zusje", schrijft hij. 

De nieuwe Grazia ligt vanaf morgen in de winkel.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore