Entertainment

Politie kan nieuwe pups Teen Mom-Jenelle niet in beslag nemen

16 juli 2019 13:35 Aangepast: 16 juli 2019 13:50
Beeld © Instagram @easondavid88

Hondenupdate 356641. Het verhaal over Teen Mom's Jenelle Evans, echtgenoot David Eason en de vermoorde pup gaat door. Het stel heeft namelijk nieuwe honden in huis gehaald. De politie geeft aan niets te kunnen doen tegen de aanschaf van nieuwe dieren, meldt TMZ.

De afgelopen maanden waren Teen Mom's Jenelle Evans en haar man David volop in het nieuws. David zou de familiehond hebben gedood. Toen het stel aankondigde opnieuw honden in huis te hebben genomen, werden ze overspoeld met kritiek. David zou hun familiehond, Nugget, niet al te lang geleden hebben doodgeschoten in het bos achter hun huis. Hierdoor verloren de twee de voogdij over hun kinderen én hun baan bij de MTV-show. Nu heeft het stel twee nieuwe pups in huis genomen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Amber 'viel vriend aan met machete'

Het zouden Australische herders zijn die nu de kippen van het stel moeten beschermen op de boerderij. Volgens TMZ zijn er tot nu toe geen klachten binnengekomen over de nieuwe honden, er is dus geen reden om de pups weg te halen. Bovendien kwam er niets uit het onderzoek naar David en de vermeende doding van hun familiehond. Het stel doet dus niks tegen de wet in. Last but not least heeft Jenelle toegegeven het verhaal over de doding van de hond te hebben verzonnen voor publiciteit. Wat er daadwerkelijk met Nugget is gebeurd, is niet duidelijk. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-ster Jenelle verzon doodgeschoten hond voor publiciteit

De Australische herders die nu op het erf van het stel rondlopen, zouden moeilijk op te voeden zijn. Helemaal als Jenelle en David al moeite hadden met de opvoeding van een Franse Bulldog. Zo zouden de nieuwe honden enorm eigenwijs, hyper en bijters zijn. Het lijkt er dus op dat het stel niet geschikt is om de dieren te trainen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore