Entertainment

Kritiek op Beyoncé om 'uitblinken' Meghan Markle

15 juli 2019 20:38 Aangepast: 15 juli 2019 20:52
Beeld © Getty Images

Bij de Britse premiere van The Lion King kwamen ook Meghan Markle en prins Harry de gele loper op. Zoals het koninklijke protocol gaat, komt het koningspaar als laatste aan. Maar die memo hadden Beyoncé en Jay-Z even gemist.

"Wanneer ze met elkaar praten, houden ze elkaars armen vast"

Het zag er behoorlijk gezellig uit tussen Beyoncé en Meghan, maar volgens critici ging het toch mis. De zangeres zou zich niet hebben gehouden aan het koninklijke protocol. Pas na de aankomst van Meghan en prins Harry betreden Beyoncé en haar man Jay-Z de gele loper, iets wat écht niet de bedoeling is. Bovendien gaf de Crazy in Love-zangeres de prinses een knuffel, wat ook niet mag volgens datzelfde protocol. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beyoncé noemt Meghan 'mijn prinses'

Hoewel het niet mag, leek het geen probleem voor Meghan. De twee leken een gezellig gesprekje te hebben gevoerd in het bijzijn van hun echtgenoten. "We houden van jullie", zei Beyoncé over het koninklijke stel. "Jullie baby is prachtig." Ook zou ze Meghan hebben omschreven als "mijn prinses." Ook om die uitspraak krijgt de zangeres nu kritiek, aangezien ze zelf een Amerikaanse is. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geen sprake van ruzie tussen Kate en Meghan

Een lichaamstaal-expert legt in de Britse krant The Mirror uit dat Beyoncé zichzelf op hetzelfde niveau beschouwt als Meghan. "De vrouwen beginnen met een kus op de wang en gaan dan over op een knuffel", legt de expert uit. "Beyoncé doet haar ogen dicht tijdens de omhelzing om affectie te tonen. Wanneer ze met elkaar praten, houden ze elkaars armen vast. Hiermee proberen ze aan te geven een sterke, vriendschappelijke band te hebben." Zowel de zangeres als de prinses hebben niet gereageerd op de kritiek. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore