Entertainment

Het loopt volledig uit de hand tussen EOTB-Elodie en Jamecia

15 juli 2019 17:06 Aangepast: 15 juli 2019 17:44
Beeld © Twitter-account @mtvnl

Het ging er weer heftig aan toe in Ex On The Beach: Double Dutch. Het All Star-seizoen kent geen gebrek aan gekkigheid, maar de aflevering van gisteravond sloeg alles. Elodie heeft in een koffer geplast, omdat ze wraak wilde nemen op Jamecia. Helaas voor haar ging dit niet helemaal goed, want ze leegde per ongeluk haar blaas in de 'valies' van Lisa.

Dat er bepaald geen vriendschap was tussen Elodie en Jamecia was allang duidelijk, maar het heeft sinds zondag heftigere vormen aangenomen. Beide dames hebben een avontuurtje gehad met Harrie en dat bevalt Elodie totaal niet. Jamecia deed de daad ook uit wraak op haar aartsvijand, maar had niet verwacht dat Elodie op deze manier haar weer zou terugpakken. Het leverde heftige televisie op. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Heeft EOTB-Harrie een Playboy-model aan de haak geslagen?

Wanneer Jamecia erachter komt dat Elodie in 'haar' koffer heeft geplast, confronteert ze haar. Het loopt uit op een gevecht, waarbij de beveiliging van het programma moest ingrijpen. Vervolgens gaat Jamecia toch even checken of het wel om haar koffer gaat. En wat blijkt? Het is de 'valies', zoals de Vlamingen hun koffers noemen, van Lisa. Ook zij is woest en gaat verhaal halen bij Elodie. Alle deelnemers van het programma staan achter Lisa en Jamecia en vallen Elodie aan. Ook Harrie laat haar gaan en wil geen koppel meer met haar vormen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Moeder EOTB-Sharon en Esmee: 'Ze maken zichzelf lelijk'

De dag erna lijkt het alweer gesust en komen er excuses uit de hoek van Elodie. Het schiet in het verkeerde keelgat van de gedupeerde dames, die de verontschuldigingen dan ook niet van haar accepteren. Hoe het verder gaat tussen de reality babes is zondag te zien in Ex On The Beach: Double Dutch om 21.30 uur op MTV. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore